top of page
Aranjuez Wit.png

Aranjuez

Vinos Aranjuez werd geboren op 31 maart 1976 toen Milton Castellanos Espinoza en zijn vrouw Ana Hebe Cortez Vaca Guzmán besloten de eerste fles van het wijnhuis te realiseren. Vanaf dat moment tot op heden is het een familiebedrijf gebleven. Wij geloven dat onze wijnen het resultaat zijn van teamwerk, vanaf hun geboorte in de wijngaard, via de wijnmakerij en met alle werkzaamheden in het bedrijf. Hierin willen wij de toewijding en genegenheid weergeven die wij elke dag geven, zodat degenen die ons deel laten uitmaken van hun speciale momenten, aangenaam worden beantwoord door hun keuze.

Aranjuez.png
aranjuez duo.png
Duo Blanco (tijdelijk niet beschikbaar)

Lichtgroene kleur, kenmerkend voor Sauvignon Blanc, gecombineerd met de gouden tonen van Chardonnay. Deze elegante witte wijn heeft citrus en tropische aroma's van grapefruit, perzik, ananas en passievrucht. De frisheid is opmerkelijk, de citroen- en tropische aroma's worden bevestigd en komen aangenaam tot uiting, met een zeer aangename afdronk en herinnering. Ideaal voor alle soorten zeevruchten en vis, en dankzij zijn elegante frisheid past hij bij alle soorten gerechten met wit vlees.

aranjuez do tannat merlot.png
Duo Tinto

Intense robijnrode kleur. Combineert de kracht en structuur van Tannat met de finesse en elegantie van Merlot, waarbij de aroma's van rood fruit zoals framboos en braam opvallen, met hints van vanille. In de mond toont hij een belangrijke zuurgraad, maar tegelijkertijd is hij smeuïg en vol, waardoor hij rond en verfrissend is. Hij kan geserveerd worden bij alle soorten voedsel, van gegrild vlees tot pasta, en het is ook een goede begeleider van een drankje na het eten.

aranjuez tannat donker.png
Tannat

Intense granaatrode kleur, met duidelijke zwarte en violette tonen. Deze imposante Tannat presenteert aroma's van pruimen, bramen, bosbessen en frambozen, vermengd met delicate tonen van vanille en kruidnagel, met subtiele smaken van koffie en chocolade. Het is een gulle wijn met aangename, stevige tannines en goede zuren, waardoor het een expressieve, evenwichtige, aangename wijn is met een lange afdronk. Hij is ideaal voor rood vlees met een goed vetgehalte, gebraden of op een andere manier bereid.

aranjuez cabernet franc.png
Cabernet Franc

Violette kleur met granaat tonen. Combineert de levendigheid en frisheid van Bonarda met de elegantie en structuur van Cabernet Franc, waardoor een virtueel evenwicht ontstaat. De eikenhouten rijping voegt delicate tonen toe van geroosterde paprika, kaneel en vanille, zonder afbreuk te doen aan het fruit. Door zijn frisheid en vriendelijkheid is het een rode wijn die geserveerd kan worden bij alle soorten voedsel, van pasta tot gegrild rood vlees. Het is ook een zeer goede begeleider na het diner.  

aranjuez tannat origen.png
Tannat Origen (tijdelijk niet beschikbaar)

Intense granaatrode kleur met duidelijke violettonen. In de mond vallen de zoete en delicate tannines op, in evenwicht gehouden door een zeer goede zuurgraad die de body van deze nobele en elegante wijn afrondt. Door zijn elegantie en rondheid past deze wijn uitstekend bij alle soorten geroosterd rood vlees, pasta's en stoofschotels. Het is ook een uitstekende metgezel om alleen van te genieten, vooral om die belangrijke gebeurtenissen en speciale momenten te benadrukken en onvergetelijk te maken.

aranjuez juan cruz.png
Juan Cruz (tijdelijk niet beschikbaar)

Intens purperrood, met diepzwarte tinten. Aroma's van rijp zwart fruit gecombineerd met elegante tonen van vanille en cacao worden met een harmonieuze intensiteit gepresenteerd. In de mond is hij smeuïg, met een zeer aangenaam tanninerijk karakter en bij het proeven ervaart men een explosie van smaken. De grote complexiteit en harmonie van deze wijn zorgen ervoor dat hij in verschillende situaties kan worden gewaardeerd, maar zijn beste moment is met rood vlees en wild met een goed vetgehalte.

alma de tannat.png
Alma de Tannat (tijdelijk niet beschikbaar)

Aranjuez is gespecialiseerd in de teelt en vinificatie van Tannat en zo ontstond deze wijn, de eerste rosé van dit ras in Bolivia. Zijn unieke persoonlijkheid en opmerkelijke expressie maken van deze wijn een waardige exponent van een roséwijn.

Zeer aangenaam, fris en expressief. Te combineren met een grote verscheidenheid aan gerechten op basis van vis, zeevruchten, wit vlees en zelfs rood vlees. Perfect met mager vlees op de grill of barbecue.
 

bottom of page