top of page
Escondido Wit.png

Bodega Cañón Escondido

Bodega Cañón Escondido brengt hulde aan de aanpassing van het druivenras Tannat aan het terroir van Tarija, met een zeer complexe single varietal, met buitengewone kenmerken die volgens ons het beste middel is om het grootste potentieel van deze prachtige bergwijngaarden te tonen. Gemaakt volgens een gedroomd proces in elke stap vanaf de selectie van de druiven en de toewijding van de auteur, om tot een kwaliteit te komen die in vervoering brengt. Cañón del Atamisque Estate, Ancón chico, Uriondo, Tarija, Bolivia.

Escondido.png
canon bce red blend.png
Red Blend

Paarsachtig rood, met paarse tinten. Schoon en helder
Het presenteert aroma's van rood en zwart fruit, die doen denken aan kersen, pruimen en vijgen die typisch zijn voor de rassen, met een lichte hint van kruiden.
Droog, fris en fruitig bij binnenkomst, dankzij het feit dat hij niet op hout is gerijpt. Het heeft een duidelijke zuurgraad, die doet denken aan rood fruit. Elegante en aanhoudende afdronk. Gastronomische suggestie: Een veelzijdige wijn die past bij rood vlees, pasta, kaas, enz.

canon tannat reserva escondido.png
Tannat Reserva Cañon Escondido

Intense robijnrode kleur met granaat tonen. Schoon en helder.
Hij betovert ons met zijn tonen van rijp rood en zwart fruit. Zijn korte rijping in Franse eiken vaten geeft ons elegante tonen van koffie en bittere chocolade.
Hij presenteert zich als een wijn met een uitgesproken persoonlijkheid en rijpe en elegante tannines, waardoor het een wijn is die moeilijk te vergeten is. Aanbevolen bij: Wild vlees, pasta met sterke sauzen, gezouten kazen.

finca cabernet franc.png
Finca Cabernet Franc 

Dieprode kleur met robijnrode reflecties, schoon en helder.
Boeiende en expressieve frisse en kruidige vegetale noten.
Eerlijk en vriendelijk met stevige tannines die hem structuur geven, een middelhoge body en een aanhoudende afdronk, een elegante wijn met een onmiskenbare rasuitdrukking. Gastronomische suggesties: Pasta met rode sauzen, gegrild vlees en varkensvlees.

finca orange.png
Finca Orange Wine

Goudkleurig met lichte oranje tinten. Een frisse wijn met tropische tonen en intense bloemenaroma's. Het gehemelte is expressief en heeft een zeer aangename geparfumeerde neus. Aanbevolen bij: Vis, kaas, als aperitief en dessert. Het wordt aanbevolen om het op 6 tot 8 graden te drinken (d.w.z. 2 uur voor het serveren in de koelkast).

canon tintofinca tannat.png
Finca tannat

Intens robijnrood met violette tonen, schoon en helder.
Boeiende tonen van rode bosvruchten en gekonfijte zwarte vruchten, de tijd op eikenhout brengt ons tonen van geroosterd en gerookt, wat een perfecte balans en integratie geeft tussen hout en fruit.
In de mond een wijn met een gemiddelde persistentie, elegant en gemakkelijk te drinken. Gastronomische suggestie: Ideaal bij rood vlees, gezouten kazen en regionale gerechten.

bottom of page