top of page
Campos Wit.png

Campos de Solana

Campos de Solana is een modern en gastvrij wijnhuis dat bekend staat om de kwaliteit van zijn wijnen en prachtige wijngaarden. Het personeel is vriendelijk en gastvrij en verwelkomt u graag op elk moment van het jaar. Geniet van het ongelooflijke klimaat van Tarija terwijl u Bolivia's meest bekroonde wijnen proeft en meer leert over het wijnmaakproces. De wijntour heeft een kostprijs per persoon, afhankelijk van het pakket dat u kiest. Wij hebben verschillende ervaringen waar u van onze wijnen kunt genieten en onvergetelijke momenten kunt beleven. Raadpleeg de pakketten.

Campos.png
UNICO nuevo (2019).png
Único tannat

UNIEK omdat het het resultaat is van de meest uitstekende en geselecteerde druiven van het hooggelegen terroir van ons landgoed "La Loma".
UNIEK omdat het de hoogste onderscheiding heeft behaald bij de Decanter World Wine Awards - de strengste competitie ter wereld - voor "Beste Rode Wijn van Midden- en Zuid-Amerika" met een Platinum Medal in 2016.

ENCUENTRO (2021).png
Encuentro (Tannat - Malbec)

Een goed vlees, gebraden boven het vuur, is het begin van onvergetelijke ontmoetingen die we delen met speciale mensen in ons leven, met vrienden, met familie. Campos de Solana presenteert Encuentro, twee druivensoorten die tot in de perfectie zijn gemengd: Tannat en Malbec; speciaal gecombineerd om de smaak van het vlees te versterken.

TRI TINTO (2019).png
Tri (Tannat - Malbec - Petit Verdot)

Deze wijn is ontworpen om de structuur van Tannat, de sappigheid van Malbec en de complexiteit van Petit Verdot te mengen. Elk jaar kiest onze wijnmaker de drie beste percelen van de oogst, en na een rijping van 15 maanden in Franse eiken vaten komt hij tot deze Gran Reserva.

TANNAT (2020).png
Tannat

De tannatvariëteit heeft zich zeer goed aangepast aan de valleien van Tarija. Campos de Solana bereikt een wijn die het raskarakter van de druivensoort tot uitdrukking brengt, met een goed volume in de mond, edele tannines en een grote intensiteit in kleur en aroma.

MALBEC (2020).png
Malbec

Malbec-druiven zijn zeer goed aangepast aan de omstandigheden van hooggelegen wijngaarden. Campos de Solana bereikt een wijn met aromatische complexiteit en uitmuntendheid; trouw aan de kenmerken van deze druif.

bottom of page